Juvat Westendorp

Depressiegala-sterren-Anna-Alicia-Sklias

Deze ‘So You Think You Can Dance’ ster kan het echt, dansen. En hij is ook choreograaf en acteur! Samen met Anna-Alicia Sklias zal hij een dans opvoeren. Hij is niet bang om zich buiten zijn comfort zone te begeven. Een flitsend optreden bij het Depressiegala pas hier goed bij.

Een korte impressie

Hieronder een selectie video’s

Meer informatie over Juvat

Bekijk zijn eigen website,
of de website van de Juvat Dance Academy,
Lees een kort portret van deze Amsterdammer

Instagram Juvat

  • G R E Y 3

#Grayndropskeepfallingonmyhead #whatagrayme #wouldvebeenaGreytepicture #withouttheGraynedroponmyface #nicaragua #granada #currentlyinUvitathough #Uvita #CostaRica #lastpictureofthegranadatrip #church #old
  • G R E Y 2

#Graynada #nigrayagua #goodtimes #vandaagwalvissenspotten #ouwewaterrat #natuursnuiver #wildernisboer #zeejunk #graynpeace #zeeschuit #beschompen #theeleut #granada #blackandwhite #nicaragua
  • G R E Y 1

#drGrey #greyday #Greydar #GreyonardoDiCaprio
#greyworm #greyscale #mistergrey #greysanatomy #greygoose #greyhound #lifesgood #nomoreGrayma #nomoreGrayn #HAHAHA #hashtagsslaannergensop #GraymaQueen #PURAVIDA #obiwan
  • R U S T !

Laatste foto en hopelijk ook laatste verhaal van deze orde. De schade aan de auto bleek groter dan ik dacht, mn knipperlichten zijn ook verdwenen net als de Antenne. De automonteur heeft me vreselijk goed geholpen en heeft er niks voor gerekend, wat een aardige vent!!! Let wel: De spiegels zijn niet verstelbaar en zijn gericht op de weg, geen idee wat er naast me rijd dus maar zo kan ik de auto natuurlijk niet inleveren. (3 uur vertraging) Zonder GPS ben ik naar Liberia gereden, dat lukte nog aardig. Eenmaal aangekomen zag ik een telefofoonreparatie-winkeltje. De beste man zou de telefoon in een uurtje kunnen maken: perfect! Kon ik ondertussen even goed avondeten want ik had inmiddels wel honger en daarna doorrijden met GPS!
Dat uurtje werden er. 4....en een half :) Om 21:00 begonnen aan mijn reis naar Quepos. Om 21:15 viel de telefoon uit en ging niet meer aan, 5 uur van mn leven en 40 dollar lichter HAHAHAHAHA MAAR HET KAN NOG ERGER! Zijn jullie klaar? Komt ie:

Na een groot gedeelte snelweg te hebben gehad(prima begaanbaar) komt er een gedeelte onherbergzaam gebied, 40 km/u max, ravijn, overstekende beesten, pikkedonker en veel bochten. En dat laatste.. tja wat vinden we van mensen die inhalen in bochten? Precies: dat zijn gevaarlijke mensen lieve socialmediavrienden.. De beste man haalt in in een bocht en komt dus uit het niets frontaal op me af rijden op mijn weghelft. Ik trap vol op mn rem, raak in de slip, raak de controle over het stuur kwijt en beland in de berm. Gelukkig heb ik een engeltje op mijn schouder en stond er net even geen boom. Mijn 4x4 heeft me de berm weer uitgekregen en zo kon ik verder reizen. Maar waar was ik? Ik had in geen tijden een bord gezien en had geen flauw idee meer van hoe of wat. Het was inmiddels 00:00 en ik had al op mijn bestemming moeten zijn, kortom: VERDWAALD IN HET BOS!

Eindstand: ik ben 2,5 uur omgereden maar om 02:30 s'nachts kwam ik eindelijk in Quepos aan. Geen hotel meer te vinden dat open was(of wou doen) en uiteindelijk dus in een hostel beland(voor alles een eerste keer). Nog 1 aflevering van Game of Thrones kijken dan.. Je gelooft het niet maar ik schoot om 03:00 keihard in de lach. PURA VIDA !
  • R A M P . O F . Z E G E N ?

Update:
Vanmorgen om 06:30 naar het vliegveld gegaan, teruggevlogen naar Nicaragua en daar een taxi gepakt naar de grens met Costa Rica(Waar mijn huurauto op een priveparkeerplek stond). Eenmaal de grens overgestoken(veilig in CR aangekomen) bleek dat mijn spiegels van de huurauto zijn gejat. Probeer dan maar eens in het spaans uit te leggen dat dit de verantwoordelijkheid is van degene die de priveparkeerplaats beheert: lukt dus niet hè.. Afijn, nu doorgereden en in een dorpje verderop de auto proberen te laten maken. Ik kan geen spaans maar volgens mij bedoelde de beste monteur dat de autoshop pas over een uurtje open gaat. Ondertussen wacht ik nu dus in een café op de hoek en ik ga zo maar eens kijken of hij de spiegels inderdaad kan repareren.

Kortom: Nieuwe camera + 2 lenzen beschadigd, telefoon gaat niet meer aan. Huurauto beschadigd(maar op te lossen), geen internet en dus ook geen navigatie.

Geen idee waar ik zometeen heen ga want ik heb nog niks geboekt.... HEERLIJK !!!!!! 'Terugkeren kan niemand, maar iedereen kan verdergaan. En morgen, bij zonsopkomst, hoef je alleen maar tegen jezelf te zeggen: ''Ik wil deze dag beschouwen als de eerste dag van mijn leven''. En zelfs al zou dit de laatste dag op aarde zijn, ik zal er zo intens mogelijk van genieten, omdat ik deze dag beleven wil met de onschuld van een kind, alsof ik alles voor het eerst doe. -Paolo Coelho-

en zo ga ik mijn dag vandaag ook beleven. Glimlachen, genieten van de voor mij zo onbekende omgeving en mensen en blij zijn om het feit dat ik gezond en wel ben en de kans heb om dit soort ervaringen op te doen. We zijn ongelooflijk rijk jongens.. echt waar!

PURA VIDA !! #avonturensparen #adventuretime #nicaragua #costarica #waarmoetiknuheen #wegaanhetmeemaken #liefde #paolocoelho
  • T H E . S I T U A T I O N 🌴 (1x raden wat er op dit moment uit mijn mond kwam...) Het moment dat je erachter komt dat je telefoon mee is gaan zwemmen. Vandaag geprobeerd aan te zetten: lukt niet. Bakje rijst heeft helaas niet geholpen. Heb je me nodig? DM me hier of Facebook(als je niet in mn vriendenlijst staat zie ik het niet)

Voor de rest bevalt het eilandje me prima hoor!

Kuskuskuskuskus

#iphoneswimming #fck #privatebeach #prettygood #cornislands #littlecornisland #beach #life
  • B L U E

#granada #city #nicaragua #blue #sonycx5100 #telefoonkapot #zilterdandezee #iphonemeeuitzwemmen
  • R E D 
#red #granada #city #nicaragua #solotrip #traveller #enjoy #life
  • B L A C K & Y E L L O W 💯

#granada #city #nicaragua #sonycx5100 #cathedral #genieten

Volg Juvat

Nieuws

Mental Health Foundation